wiiiiiiiiiiii! meeting om två veckor :D

hallåhallååååååå!
jag är supersuper glad !:D för jag ska åka på meeting och det är om två veckor så det blir sten hård träning tills dess ;) och för er som inte vet vad ett meeting är så är det när man tar med sig sin häst till en tävling så har man hästen i en box där och så tävlar man två dagar, hoppas ni föstod nu :)
men nu ska jag äta sen blir det väl ta det lite lugnt och kolla film :)
hejdååå !

rörigt inlägg precis :s

förlåt , gjorde ett mycket rörigt inlägg precis. för mycket i tankarna :s
sen åkte vi till shell eller nåt sånt är det = sen åkte vi till shell eller nån mack där
idag så hämtade mamma mig efter skolan och var det för lunch egentligen ? = idag så hämtade mamma mig efter skolan och vad var det för mat i skolan idag egentligen ?

läxor ?:(

hejsan !
idag så hämtade mamma mig efter skolan och var det för lunch egentligen ? usch ! men iaf , vi åkte till icamaxi för hon skulle handla mat och jag följde med och fick en ny mascara (y) sen åkte vi till shell eller nåt sånt är det och hyrde en film. the bounty hunter eller nåt sånt, och nu så ska jag plugga och sen äta middag sen till stallet :)
en bild på köpet idag :)

trött i benen .

haj :D
idag har jag varit med syster på nova och där köpte jag en halsduk och underkläder ,
ja - så igår var jag ute och sprang med pappa och jag har ont i benen nu :( men tror att jag ska ut och springa nästa vecka med ;)
gina tricot, 99:-

tröööööt.

hoppsan, elsa bloggar inte bra :s
justnu sitter jag på mitt rum och väntar på att vi ska äta, sen vet jag inte vad jag ska göra. jag har precis tränat så jag är sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. så ja, kolla film blir det nog :)
rekmonederar låten ; like it's her birthday - good charlotte
tack för mig .

RSS 2.0