love king.

hejsan,
igår var madicken och jag i lund :D vi ska inte ens prata om hur MYCKET jag köpte. men jag köpte t-shirtar, armband, nagelgrejer och kajalpennväsare :) helt sjuk dag, när vi nästan precis stigt av tåget var det en tant som gick som en cowboy och varje gång någon gick förbi skrek hon på dom typ ?:s också var där typ två tjejer som var sjukt kontiga och bara bitchblicka oss. hahah, wäääääh! sen när vi kom hem  från lund så gick vi ner till ån men skulle vi äta också åt vi hos henne :) sen till ån igen, sen till ip och sprang i vattenspridaren :$ sen fotade vi lite men vi var tvugna att åka tillbaka till madicken sen för min mamma skulle hämta mig närsomhelst . sen när jag kom hem så gick jag ut nästan direkt och träffa jasmine, simon, max, anton, henrik, tobbe :)

sen idag har jag varit i stallet och städat och ridit :) gick as dåligt och rida idag -.- men iaf snart ska jah vara med jessica så det ska väl bli roligt :)

hejdååååååå:)


sweet isabell - enrique iglesias

hejsan,
idag har jag varit med victoria, kul var det !:D när vi vaknade så kolla vi i en fakta bok, smarta bi blev . sen åt vi lunch /frukost och innan vi åt så berättade victorias mormor sitt livsberättelse för mig :) sen åt vi sen tv och sen fixa vi med victorias häst och sen med min . efter det beställde vi får katjas och deras kebabtallrik var inte god :s sen gick vi upp och lyssnade på vår gud (enrique iglesias) försökte ringa  honom men det sket sig, sen började en skräck film på sexan så den skulle vi titta på men efter 10 skulle victoria hem och nu sitter jag här :)

imorgon blir det lund med madicken :D

heeeeeeeeeeeejdÅ  !

b-b-b-b-b-b-b-b-bra dag :D

hejsan hoppsan,
idag har det varit en bra dag men mot slutet lite deprimerande..
det började med att jag egentligen skulle rida med jennifer elva typ men det blev inte så för jag skulle inte till malmö med mina föräldrar ist, och där köpte jag ett line, en fred perry kofta, och örhängen. ville egentligen ha en parfym med vågade inte fråga om det för jag hade fått dyra grejer.

OHHHHH!
asså , jag har ingen bra musik på min spotify spel lista. även fast victoria la in låtar så hittar jag ingen som blir den nya droglåten :(
imorgon ska det vara tävling i båstad okej jag hoppas på att få över 60 % i andra klassen :D aja, nästa inlägg kommer nog inte förens om ett tag igen :)



line , gina tricot 199:-



kofta, MQ 599:-



örhängen, gina tricot 7.90:- , 9.90:-

enrique iglesias , mMm

hejsan ,
var bara tvungen att säga att enrique iglesias är hur snygg som helst !:o men han kunde ju ta ett enklare namn så man kan stava det utan att behöva kolla upp det. men hans låt "i like it" älskar jag bara. och nu när jag kollar vilka låtar han har gjort så är det skit många som man hörde när man var liten och shit vad glad jag blev, fick den känslan när man skulle åka till mormor och morfar när jag var liten :D 

ett måste att lyssna på honom,
"I like it"
"Hero"
"Escape"
"Bailamos"


bilder på mig och syster 07-18-10
























hos syrran ;)

hejsan,
nu är jag hos victoria. vi har idag varit och sprungit på järavallen. duktiga vi är ! fast victoria ville stanna och gå hela tiden . men på onsdag ska vi cykla dit och cykla lite på järvallen och cykla hem sen. sen så badade vi i min pool. det har blivit kallt i poolen igen , efter det var det dags för glass paus på jouran. sen kolla vi på "I, robot". sjukt bra film tkr jag. sen gick vi ut och fota lite och bilder kommer i morgon när jag är hemma :D sen åt vi och snart ska vi kolla film. imorgon blir det jessica :D wiiiiiiiiiie!

    syter på bild :D
hejdååååååååååååååååååååå... !

dåligt med inlägg :(

hejsan ,
förlåt för jag inte bloggat sen iförrgår !
idag har jag varit med syster, men jag trodde att jag egentligen att jag skulle vara med max och daniel med allt sket sig så jag ska träffa dom efter jag ätit och då ska vi bada :D imorgon ska jag tävla i kogeröd. tror det kommer gå bra faktiskt. men det ska bli roligare denna gången för då kan jag prata med någon i  min egen ålder för victoria ska också tävla!:D

hejsvejs :)

what if .

hejsan ,
idag vaknade jag med jessica och vi har haft det kulkul, men hon sov ju riktigt länge och jag hade inget och göra så sprang runt i huset. sen när jessica vaknade så åt vi frukost sen spela vi badmington (what?) sen bada vi  och efter badet skulle vi gå till time och köpa glass så det gjorde vi. men när jag ätit halva min glass ringde mamma och sa att jag skulle komma hem för alla skulle sticka. för min bror skulle till sjukhuset och lägga om sitt bandage. han skade sig i går och han skar sig på en vas och fick sy 8 stygn. men iaf, jessica och jag stack hem och bada igen och sen skulle jessica hem. vi bestämde att vi skulle rida tsm vid sjöarna. tog en halv timme innan jag fick i min ponny :s
tack för denna dagen :D



gammal bild, :)

seg dag

hejsan!
idag har jag inte gjort mycket. min pappa kom in och väkte mig vid tio tiden och sa att jag skulle till stallet och rida. så en timme senare stod jag i stallet, allt gick ganska bra i stallet fast min ponny var ledsen :( så det blir nog skogen i morgon. sen efter stallet stack jag hem och var sjukt trött så jag sov lite. när jag vaknade så hade jessiac ringt mig så jag ringde henne och vi snackade lite och jag var sådär halvvaken/havlsovande. men hon kommer snart hit och det var ett tag sen vi träffades:) så det ska bli kul, upptaderar kanske sen mer ikv :)


sixten min katt på bilde blev det :D

tack för mej ,

lång dag går mot sitt slut,

hajhaj!
vaknade med elin , kul har vi haft det. stack hem till henne igår när det började åska. sjutk skraj var jag :s vid  halv tolvtiden tiden kom  pappa och hämta mig och sen var vi bara hemma en snabb sväng sen stack vi till stallet så min lilla ponny kunde få gå på gräset och äta. sen hem igen och victoria och jag skulle till pirén, bra det gick. vi var där i typ 3 min - sen gick vi till sjöbobadet och sola och bada. träffa josefine och hennes lilla kompis ida. vid tre fyra kom pappa och hämta oss och victoria och jag stack hem och bada i min pool, 31 grader i polen ! sen efter badet skulle victoria hem och jag skulle till stallet med mamma , och när vi var där så hade jennifer och dom hämtat sina kattungar och så söta var dom! sen efter stallet stack vi hem och jag gjorde mig i ordning och stack till max med henrik. kulkul!
tack för denna dag :D

lite bilder från sjöbobadet ,







hade inga bra bilder på mig men med detta sagt , säger jag godnatt :)

hos elin :)

hejsan!

hos elin nu och ska till pirén med syster sen , inget mer att skriva nu

byebye :)

söndagen den elfte juli tjugohundratio :)

hejhopp!
första blogg inlägget , tack till julia som desinat den.(
http://kooorecic.blogg.se) dagen har varit tävling och det gick sådär men jag är nöjd med min bebis - sedan hem och bada i polen med syster. 30 grader varmt :D. assssssskönt! och nu vetjag inte vad jag ska göra för mamma och pappa är borta min bror med , vet inte. träffar kanske syster sen igen. får se,

ha'et bra / elsa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0